Начало / България / Бестселърът „10-10-10” е вече на българския книжен пазар

Бестселърът „10-10-10” е вече на българския книжен пазар

Нов подход за правенето на избор и взимането на решения  предлага американката Сузи Уелч в „10-10-10: 10 минути, 10 месеца, 10 години”. Книгата е вече в родните книжарници. „10-10-10” е призната за бестселър на „Ню Йорк таймс”. Публикувана е в 29 страни.

Методът на Уелч дава възможност всеки сам да гради живота си, независимо от това къде е роден, какво е правил досега и какви грешки е допускал в миналото.

„Днес животът ми е обновен; решенията ми са съзнателни, целенасочени и уверени. Преди 13 години обаче бях пълна единствено с несигурност и надежда. Въпреки квалификацията и постиженията си, въпреки любящото ми семейство и скъпите ми приятели, въпреки обичта и уважението, които имах честта да получа, вземах голяма част от решенията си така, сякаш ги наблюдавах от кола по време на движение“, споделя Уелч.

Днес тя работи като консултант по мениджмънт. Учила е журналистика. Кариерата си започва в „Miami Herald” и след това в Associated Press. Била е главен редактор на „Harvard Business Review”, колумнист е на „O, The Oprah Magazine”. Основна тема на журналистиката й е изследването на баланса между работата и почивката. Има четири деца.

Фото: stkate.edu

„10-10-10: 10 минути, 10 месеца, 10 години” тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

1.SILVI 1 MONUMENT VALLEY

Силвана Грънчарова: Дишам, значи живея!

58 упражнения от една тънка книжка могат да ни променят завинаги Те са част от …