Начало / Свят / Книга за Хилари Клинтън като държавен секретар излиза през март

Книга за Хилари Клинтън като държавен секретар излиза през март

Книга, която ще описва периода, в който Хилари Клинтън беше държавен секретар на САЩ, излиза през март, информира thebookseller.com. „The Secretary: A Journey with Hillary Clinton from Beirut to the Heart of American Power” е дело на кореспондентката на БиБиСи Ким Гатас. Творбата ще бъде издадена от „Henry Holt imprint Times Books” и ще бъде в американските книжарници от 5-ти следващия месец.

Както е известно, съпругата на президента Бил Клинтън, освободи поста на 1 февруари. Произведението ще бъде фокусирано върху нейната работа и тази на нейния екип по време на първия мандат на президента Барак Обама. Ще има информация и за личните взаимоотношения между Клинтън и Обама.

Читателите ще видят и разсъжденията на Гатас относно това дали бившата Първа дама на САЩ трябва да се кандидатира на президентските избори през 2016 г. и какви са изгледите това да се случи. Авторката описва и пътя на една американска гражданка от холандски и ливански произход към върха на политиката и защо това е доказателство, че САЩ е страната на неограничените възможности.

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …