Начало / България / Излезе ръководство за любовни срещи

Излезе ръководство за любовни срещи

Американците Райън Браунинг Касадей и Джесика Касадей – експерти в романтичните отношения и любовните връзки – обясняват защо повечето жени днес изпитват притеснение и разочарование от срещите с мъже, посочвайки решението на този проблем в съвместното си издание „Ще го срещнеш ли някога…“ .

Книгата предлага ясно структуриран модел на поведение по срещи, който е специално създаден да помогне за изграждане на истинска сърдечна и дълбока връзка. „Ще го срещнеш ли някога…“ е подходяща не само при първа среща. Тя е полезно ръководство, основано на изследванията на двамата експерти в романтичните отношения и любовните връзки, както за необвързаните, така и за разведените, вдовиците, дори за онези, които имат връзка и все още се чудят как да се държат с мъжа, с когото „ходят“.

Семейство Касадей споделят: „В наши дни, когато хората просто си губят времето заедно или се натискат, ние искаме да ти помогнем да върнеш любовната среща отново в играта, за да успееш да намериш любовта, за която си мечтала! Ако човек е отворил сетивата си и е готов да обича, пред него се разкриват неочаквани възможности…“

Фото: girl.com.au

„Ще го срещнеш ли някога…“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Shortlist 2021

Български автори на крачка от Европейската награда за литература

Ясни са четирите родни номинации за 2021-а Наградата за литература на Европейския съюз, както е …