Начало / Свят / Парти дама ще изобличи принц Хари в книга

Парти дама ще изобличи принц Хари в книга

Жената, с която принц Хари е купонясвал в Лас Вегас, е решила да напише книга, съобщи thedailybeast.com. 40-годишната Кари Райкарт възнамерява да опише всичките си партита с известни личности, на които е присъствала. Тя твърди, че се е веселила още с Тайгър Уудс, Майкъл Джордан, Джъд Лоу и Роби Уилямс.

„Ще напиша книга за това, което се случи с принц Хари, както и за други хора. Искам да изясня много неща, които се казаха за мен през последните месеци. Много хора ще бъдат изненадани от моята житейска история”, коментира Райкарт, която е родена в Обединеното Кралство, но живее в Лос Анджелис.

Миналия август тя прекара месец в ареста на Мисисипи, след като беше задържана с фалшив чек. Заради скандалната й история с Хари принцът беше лишен от дипломатическа мисия в Китай, където кралският двор се надяваше да го изпрати като най-млад и прогресивен член на фамилията.

Парти дамата сравнява историята си с тази на американката Брук Магнати, известна с псевдонима си Бел дьо Жур. Магнати публикува „Момиче на повикване”, в която разказа как е работила като елитна проститутка, докато се е занимавала с образованието си през 2003 и 2004 г. Носят се слухове обаче, че историята на Магнати е измислена.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

1570188156

Честит 24 май – нека пишем мъдро и разумно, с любов!

Нали и Ран Босилек така е описал най-скъпоценното, което притежаваме − родната, българска реч: Родна …