Начало / Свят / Излеза нова книга от Джанет Еванович

Излеза нова книга от Джанет Еванович

Излезе нова книга от Джанет Еванович, съобщи „USA Today”. „Notorious Nineteen” е част от поредицата за Стефани Плъм, позната на българските читатели. Творбата е 320 страници и се издава от „Bantam”.

След като цяло лято е преследвала дребни престъпници Стефани Плъм, която е ловец на глави, най-накрая получава случай, който да закрепи финансовото й положение. Става въпрос за Джефри Къбин, който е изчезнал от болницата мистериозно, малко преди предполагаемо негово участие в процес за милиони. Носят се слухове, че някой му е помогнал. Съществува и версията да не се е измъкнал от стаята жив. Скоро друг престъпник изчезва. Случаят е безнадежден, но Плъм трябва да го реши, за да си плати наема.

Джанет Еванович е американска писателка, родена през 1943 г. Тя стартира кариерата си с романтични романи. Успехите й идват със започването на поредицата за Стефани Плъм, която става ловец на глави, след като губи работата си. Еванович е публикувала 19 части до момента от серията, като 3 от тях са преведени на български – „Право в десетката”, „Стефани Плъм или г-ца 10%” и „Стефани Плъм и случаят с пенсионирания мафиот”.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

bivol

Перото и гласът на Северозапада ни напусна

Стоян Николов-Торлака почина на 43 „Защо, бе, Торлак, този път нищо не каза!“ – така …