Начало / България / Марияна Добранова: Сега ще успеят хората, които умеят да работят в колектив

Марияна Добранова: Сега ще успеят хората, които умеят да работят в колектив

„Направих над 2 500 хороскопа, книгата ми е на базата на моя личен опит. Реших да напиша „2012 – Plan B: Как да продължим в Ерата на Водолея” след земетресението през пролетта и последвалата неадекватна реакцията на медиите”, заяви Марияна Добранова на премиерата на новата й книга, провела се в столичната книжарница „Хеликон-България”.

Известната астроложка сподели, че много журналисти й се обадили с въпроса „Почна ли се?” „Открих, че много хора не се интересуваха от живота на другите, а бяха притеснени за себе си и имотите си. Трябва да знаем, че навлизаме в нова ера. Това е ерата на Водолея и ни чакат големи промени. Всъщност ние сме в нея от около 50 години и началото съвпада с хипи движенията през 60-те години на ХХ в. Сега ще успеят хората, които умеят да работят в колектив, индивидуализмът остана в ерата на Риби. За да се адаптираме успешно, трябва промяната да започне от нас самите”, категорична беше Добранова.

Тя даде пример със себе си: „Преди мислех егоистично и неудачите ме спохождаха . Напоследък забелязвам, че като правя добро, като помагам на хората, и доброто ми се връща”.

Свързани заглавия
Марияна Добранова: Моята цел е да направя астрологията по-достъпна за хората

Книгите на Марияна Добранова тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

ostrovyt-na-izgubenite-dyrveta-elif-shafak-egmont-9789542726487

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (13 септември – 19 септември)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Островът на изгубените дървета от Елиф Шафак 2. Сан сан, Япония. Истории …