Начало / Свят / Нов разказ от Майкъл Конъли излезе в е-формат

Нов разказ от Майкъл Конъли излезе в е-формат

Нов разказ от известния автор на трилъри Майкъл Конъли се продава, но само в електронен формат, информира „USA Today”. „The Safe Man: A Ghost Story” е издаден от „Little, Brown and Company” и е с обем 43 страници.

Разказът представлява мрачната история на Брайън Холоуей. Той е специалист по отваряне на сейфове – занаят, който е научил от баща си. Всяка задача, която получава, е една малка мистерия, но въпреки това не се е сблъсквал с нещо, което да не може да отвори. Холоуей обаче се натъква на сейф, за който разбира, че е било по-добре никога да не отваря.

Майкъл Конъли е американски автор на криминални романи и трилъри, роден през 1956 г. Неговите книги са преведени на 36 езика и са му донесли много награди от този жанр. Конъли заема длъжността президент на Организацията на авторите на мистерии в САЩ през 2003 и 2004 г. Множество негови книги са достъпни в българските книжарници, като „Последният койот”, „Черното ехо”, „Ченгета”, „Хари”, „Петата поправка”, „Законът на Бош”, „Град от кости” и др.

Книгите на Майкъл Конъли тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

1659308942971

Екзотичен остров търси спешно книжар

Единственото условие е да ходи бос Луксозен курорт, разположен на необитаем остров от Малдивите, търси …