Начало / България / До 15 ноември ще се приемат текстове за конкурса „Ще ти разкажа приказка“

До 15 ноември ще се приемат текстове за конкурса „Ще ти разкажа приказка“

До 15 ноември 2012 г., Дирекция „Култура“ на Столична община приема творби във втория Национален детски конкурс за авторска приказка „Ще ти разкажа приказка“, съобщиха от Столична община.

Конкурсът се реализира в партньорство с Регионалния инспекторат по образованието – София и е част от Календара на културните събития на Столична община, в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на културата – 2019 г. Конкурсът е на свободна тема и в него могат да участват деца в две възрастови категории: 9-12 години и 13-15 години. Всеки автор може да участва с приказка /до три печатни страници/, в пет екземпляра, изпратени в запечатан плик, като приложи лични данни /трите имена, дата на раждане, град, точен адрес, училище и телефон за връзка/.

Творби ще се приемат до 15 ноември 2012 г., включително, до 17.00 ч., в Деловодството на Дирекция „Култура“ или изпратени по пощата /важи пощенското клеймо/, на адрес: София 1000, пл. „Славейков“ №4, ет.4, Дирекция „Култура“, За конкурса „Ще ти разкажа приказка“. Материали не се връщат. Награждаването на победителите и представянето на сборника с творбите им ще се състои през месец януари 2013 г. /БГНЕС

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

nac

Рене Карабаш: Всички търсим своята божествена половина

„Писма на Омар до бъдещата му съпруга“ е книга, създадена по всички правила на епистоларния …