Начало / България / Излиза нова книга от Анди Андрюс

Излиза нова книга от Анди Андрюс

Нова книга на известния американски писател Анди Андрюс предстои да излезе българския книжен пазар. „Съюзници е най-динамичният роман на Анди Андрюс, който отново ни оставя вдъхновени, очаровани и хипнотизирани”, отбелязва „The Saturday Evening Post”.

Андрюс нашумя в България след публикуването на романа му „Проницателят” през 2010 г.След това излязоха „Завръщане в Сойертън Спрингс”,” Съкровищата на пътешественика”,”Последният жокер. Когато всичко е вече изгубено..”.

„Съюзници” е книга за прошката и правото на втори шанс.  Андрюс смесва художествената проза и историческите факти в успешна комбинация. През 1942 г. Втората световна война ескалира. Докато се разхожда късно през нощта по брега, овдовялата през войната Хелън Мейсън открива тялото на полумъртвия немски моряк Йозеф Ландерман.

Тя решава да го остави да умре, но нещо вътре в нея я кара да промени решението си. Докато един малък град се готви да бъде разтърсен от войната, Мейсън и Ландерман трябва да преглътнат миналото си, за да имат бъдеще. Андрюс разказва история затова как човешкия дух се освобождава от оковите.
„Съюзници” ще бъде в книжарниците от 29 октомври.

Книгите на Анди Андрюс тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

240766_b

Сърдити старчета и хитри детективи

Като нова среща със стари приятели действа всеки роман на Ричард Озмън Неговата поредица „Криминален …