Начало / Свят / Книга на баща и син Кинг излиза на 9 октомври

Книга на баща и син Кинг излиза на 9 октомври

Стивън Кинг и синът му Джо Хил, ще публикуват съвместна новела, съобщи thebookseller.com. Произведението, което е със заглавие „In the Tall Grass”, ще бъде публикувано от издателствата „Orion” и „Hodder & Stoughton” – са част от голямата издателска компания „Hachette”. Книгата ще бъде на пазара от 9 октомври.

Новелата излезе за първи път между юни и август тази година в списание „Esquire”, но сега ще бъде публикувано за първи път самостоятелно. Електронният вариант ще включва откъс новата книга на Кинг – „Doctor Sleep” и новата на Хил – „NOS4R2”. Цената е 1,99 паунда. Аудио вариантът ще се продава на цена 9,99 паунда.

Историята разказва за брат и сестра, които отбиват от пътя, защото чуват детски плач сред високата трева в полето. Много бързо те се изгубват, а плачът става все по-силен. Те затъват в ситуация извън рамките на възможното.

„Творбата е брилянтна, страшна, със страхотен съспенс. Несъмнено Джо Хил е наследил таланта на баща си. Много сме доволни, че ще издаваме тази съвместна работа”, коментират издателите.

Книгите на Стивън Кинг тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

ea7a90fb08948a258567a507ab00b23b

Елате ни вижте вий, мъдри велможи, от нази гоени, в отечеството ни любезно 100 години след смъртта му!

Без излишни думи и с цялата любов, която той заслужава, нека днес, в деня на …