Начало / Свят / Шварценегер се срещна с почитателите си в малка нюйоркска книжарница

Шварценегер се срещна с почитателите си в малка нюйоркска книжарница

Арнолд Шварценегер се появи и подписа копия от мемоарите си „Total Recall: My Unbelievably True Life Story” в независимата книжарница в Ню Йорк „McNally Jackson”, съобщи huffingtonpost.com. Той даде автограф  върху162 копия от творбата, която излезе в понеделник. За събитието беше съобщено няколко часа по-рано в профила на бившия политик в „Туитър”.

Много фенове на актьора се събраха. Някои чакаха с часове, за да се срещнат с него. Зак Уест, голям почитател на филмите на Шварценегер, коментира: „Скандалът с прислужницата беше разочароващ, но това не променя факта, че той изживя в пълна степен американската мечта. Дойде в Америка като „г-н Никой” и покори света на бодибилдинга, света на киното и света на политиката. Да, той продължава да ме вдъхновява”.

Основната тема, която почитателите на бившия „Мистър Олимпия” обсъждаха, беше културизма. Някои дори се похвалиха на Арнолд за постиженията си във фитнес залата. „Продължавай да тренираш. Погледни само какви гърди си направил!”, похвали Шварценегер свой фен.

Не бяха подминати и въпросите за семейните проблеми на бившия губернатор на Калифорния. В суматохата някой извикал: „Ще се съберете ли с Мария отново?”. Шварценегер отвърнал: „Работя по въпроса”. В книгата си той пише, че все още обича съпругата си и се надява отново да се съберат.

Свързани заглавия
Мемоарите на Арнолд Шварценегер на книжния пазар от 1 октомври

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

5c7e6909e9cfd

Тимъти Снайдър: Русия е фашистка държава

Коментар на Тимъти Снайдър за „Ню Йорк Таймс“: Фашизмът никога не е бил победен като …