Начало / Свят / Рупърт Еверет ще публикува продължението на мемоарите си

Рупърт Еверет ще публикува продължението на мемоарите си

Догодина на книжния пазар ще излезе втората автобиографична книга на Рупърт Еверет, съобщи британският „Телеграф”. Творбата е със заглавие „Vanished Years” и ще бъде публикувана на 1 май 2013 г. Издателство е „Abacus”. През 2006 г. излязоха първите мемоари на известния актьор – „Red Carpets and Other Banana Skins”. Тогава книгата се превърна в международен бестселър. Очаква се същото до се случи и с „Vanished Years”.

В тази творба Еверет ще разкаже нови, непознати до момента истории – както от детството му, така и съвременни. Актьорът ще коментира свои приятели от филмовия бизнес. Ще изкаже и своето мнение за вип персоните в популярната култура и Холивуд и Лондон. Интересното съдържание е комбинирано с описания на най-различни точки на света от Ню Йорк, през Москва, до Берлин.

Рупърт Еверет е английски актьор, роден през 1959 г. Той напуска училище на 16 години, за да стане актьор. В началото, за да се издържа, работи известно време като жиголо. В началото на 80-те години кариерата му потръгва. Снимал се е във филми като „Another Country”, „Удобни непознати”, „Сватбата на най-добрия ми приятел”, „Хрониките на Нарния: Лъвът, Вещицата и Дрешникът” и др. Написал е и няколко книги. В романа „Hello, Darling, Are You Working?” си признава, че е гей.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Радослав Бимбалов

Радослав Бимбалов: Идеята, че като си отидеш, ще си напълно сам, дава по-важен смисъл на настоящето

„Екстазис“ е новата книга на Радослав Бимбалов, която разказва за прераждането на един човек в името …