Начало / Любопитно / „Лавандулови нощи“ от Софи Берар (анотация)

„Лавандулови нощи“ от Софи Берар (анотация)

Разтърсващият любовен роман „Лавандулови нощи“ отвежда читателите в далечен Прованс – земя на слънцето, цветовете и ароматите, на трубадури и кръстоносци, на булевардни танцьори и щастливи безделници, където заедно с героите съпреживяват истински романтична любовна сага с дъх на праскови и лавандула.

Историята на семейство Ле Бер се разиграва между Камарг, на югоизток, светските курорти на Лазурния бряг, на юг, и суровите планини, редящи се една след друга в далечината, на север. Богатото на традиции имение „Ринкинкин”, разположено по бреговете на Дюранс, е заплашено от беда и семейството се разделя на два лагера в борба за надмощие. Докато привлекателният млад собственик Корин се опитва да спаси имението от грозящите го задължения към банките, неговата сестра Жозефин заедно със съпруга си, богат американски предприемач, искат да го откупят от фамилията и да го превърнат в космополитен хотелски комплекс.

Посред семейната разпра внезапно се появява младата германка Изабел, която ще започне нов живот в Прованс и там ще срещне любовта на живота си. Вихърът от силни емоции ще изправи чувствата ѝ пред сериозни изпитания. Изабел се оказва една от страните на вълнуващ любовен триъгълник.

„Лавандулови нощи“  тук

Прочетете още

9781250178633

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА  ––––––––––– 1. „The Women“ от Кристин Хана (5 седмици в класацията) 2. „The …