Начало / България / Третата книга от поредицата „Мистериите на Флавия“ излиза през август

Третата книга от поредицата „Мистериите на Флавия“ излиза през август

В началото на август на книжния пазар ще се появи и третата книга от поредицата на Алън Брадли  „Мистериите на Флавия“. Издател отново е „AMG Publishing”.

„Червена херинга без горчица“ продължава традицията на превърналите се в запазена марка на Брадли класически криминален стил, черен хумор и находчивост на Флавия, като същевременно изненадва читателя с ново неразгадаемо престъпление, с което най-малката от фамилията Де Лус без колебание се захваща. Книгата разсмива с необичайното чувство за хумор на главната героиня, но без и за момент да отпуска захвата на неизвестното, сграбчил вниманието на читателя.

След като първата му книга „Сладкото на дъното на пая” (2011), му отваря вратите към световната известност и го удостоява с множество световни награди, Алън Брадли затвърждава мястото си на сцената на криминалния жанр с “Номерът с въжето” и “Червена херинга без горчица”.
Макар да е само на единадесет години, очарователната Флавия – основен персонаж в романите, не отстъпва по нищо на героите от златната ера на криминалния жанр като Шерлок Холмс, мис Марпъл и Еркюл Поаро.

Четвъртата книга от „Мистериите на Флавия” се очаква да излезе на български през зимата на 2012 г.

Книги от Алън Брадли тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

dve

Имената на седмицата – честваме Шарлот Бронте и Петя Дубарова

163 години делят рождените им дни Има обаче и нещо общо между тях – и …