Начало / Свят / Излезе нова книга за Джейсън Борн

Излезе нова книга за Джейсън Борн

Излезе нова книга за специалния агент Джейсън Борн, съобщи mediabistro.com. „Императивът на Борн” вече е на англоезичния книжния пазар. Автор е Ерик ван Ластбейдър , който продължава приключенията на героя, създаден от Робърт Лъдлъм.

В книгата Борн отново се събужда с амнезия. На помощ му се притича Ребека от „Мосад” – единствения човек, който го е грижа за Джейсън Борн. Двамата отново ще се забъркат в конспиративни схеми, а действието ще се развива в Стокхолм, Вашингтон, Мексико и Пекин. Борн ще усети вкуса на победата, но и горчивината на загубата, а животът му вече никога няма да бъде същия.

Робърт Лъдлъм създаде персонажа Джейсън Борн още през 80-те години на миналия век. Той написа три книги, които постигнаха голям успех в цял свят. След смъртта на автора през 2001 г., Ластбейдър продължи серията, като е написал вече сезем романа. Следващата част – „Възмездието на Борн”, е планирана за догодина.

Книги от Ерик ван Ластбейдър  тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

SONY DSC

Невена Басарова посрещна деца и родители в „Хеликон Витоша“

Авторката, основала популярната „Детска академия за добри обноски“, направи почивния ден в книжарницата на бул. „Патриарх Евтимий“ …