Начало / Свят / „Кис” пусна специална книга във Великобритания

„Кис” пусна специална книга във Великобритания

Американската рок група „Кис” пусна специална книга във Великобритания, информира gulfnews.com. Бандата беше в Лондон, за да промотира „KISS Monster” ( или „Целуни чудовище”. Игра на думи с името на бандата – Kiss – целувка, monster – чудовище – бел. ред.). Изданието е с височина 1 метър и съдържа невиждани досега снимки от 40-годишната история на състава.

„Такава голяма група заслужава голяма книга. Може да се използва и като маса за кафе или да си опънеш краката на нея”, шегува се китаристът и вокал Пол Стенли. Книгата ще бъде лимитирано издание, като в продажба са само 1 000 бройки. Всяко копие е с автограф на всеки член от групата. Цената е 2 742 паунда.

„Кис” е американска рок група, създадена през 1973 г. Отличават със своя тежък бял грим и ултра екстравагантно облекло на сцената. През 80-те махат грима. От техни албуми са продадени над 100 милиона копия. В момента са в състав Пол Стенли (ритъм китара, вокал), Джийн Симънс (бас китара, вокал), Ерик Сингър (барабани) и Томи Тайър (водеща китара, вокал).

Свързани заглавия
Книга иронизира рок звездите от 80-те години

KISS зад маската. Официалната оторизирана биография“ тук

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …