Начало / Свят / Бащата на Ейми Уайнхаус е готов с биографията на дъщеря си

Бащата на Ейми Уайнхаус е готов с биографията на дъщеря си

На книжния пазар в САЩ ще се появи биографична книга за британската соул певица Ейми Уайнхаус, написана от баща й Мич Уайнхаус, отбелязва dariknews.bg. „Дъщеря ми Ейми” излиза от издателската компания „ХарпърКолинс „  11 месеца след трагичната смърт на певицата разказва историята на бурния й живот от нейното раждане до най-големите й успехи на концертния подиум.

Според издателите авторът е бил не само баща на Ейми, но и „най-близкият й съветник, вдъхновител и най-добър приятел”. В книгата фигурират неизвестни снимки на звездата на соул музиката, чиято кончина на 27-годишна възраст на 23 юли 2011 г. беше изживяна като трагедия от милиони нейни поклонници, припомня БГНЕС.

Бащата, който е бивш шофьор на такси и джаз певец, не скрива нищо от сериозните проблеми на Ейми – зависимостта й от наркотиците и алкохола, както и борбата на нейните близки да я изтръгнат от тези демони.

С книгата от 320 страници Мич Уайнхаус цели „да сложи финална точка на полемиките, белязали живота на дъщеря му”, посочват издателите.

Свързани заглавия
Бащата на Ейми Уайнхаус пише мемоари за нея
Излиза експресна биография на Ейми Уайнхаус

Прочетете още

245219_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (15 юли – 21 юли)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Призраци на Камино от Джон Гришам 2. Преследването на Аделайн Кн.1 от …