Начало / Свят / Рок група стартира кариерата на писателка

Рок група стартира кариерата на писателка

Инди рок групата „Ди Авет Брадърс” изигра важна роля за стартирането на кариерата на самоиздаваща се писателка, съобщи mediabistro.com. Колийн Хувър използвала тяхната музика, за да напише и промотира своя романтичен роман  „Slammed”.

Фенка на бандата, Хувър се свързала с „Рамсър Рекърдс”, звукозаписната компания, с която работят „Ди Авет Брадърс”, за да поиска разрешение текстове от песните им да бъдат включени в творбата. След като получила положителен отговор през януари, тя пуснала книгата си безплатно на сайта на групата.

Резултатите са налице. Феновете на състава разграбили романа, който съществува само в електронен вариант, като активността не спаднала дори след края на промоцията. В момента „Slammed” има близо 200 ревюта в „Амазон”, като е оценена с 4,9 по петобалната система.

Хувър коментира в интервю:

„Групата и техните текстове означават много за мен, те ме вдъхновиха да пиша. Исках да няма никой, прочел книгата, който да не е чувал за „Ди Авет Брадърс”. И някак, чрез романа, да им се отплатя за радостта, която са ми донесли. Чрез текстовете им свързах главите в книгата. Накрая изглежда сякаш песните са писани за моята книга”.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

184965240_310017720690831_2278008152722929302_n

„13 века България” избра за книга на годината „Времеубежище”

Наградата се връчва за десети път Общо 33 бяха номинираните творби – в краткия списък …