Начало / Свят / Излезе биографична книга за Крисчън Бейл

Излезе биографична книга за Крисчън Бейл

На англоезичния пазар излезе биографична книга за Крисчън Бейл, съобщи huffingtonpost.com. „Крисчън Бейл: Истинската история на най-мрачния Батман” от Харисън Чиюнг и Никола Питмън представя истинското лице на един от най-големите съвременни актьори. Хвърлена е светлина върху това как успява да осъществи трансформации във филми като „Американски психар”, „Механикът”, „Боецът” и най-новия и мрачен образ на супергероя Батман, създаден от режисьора Кристофър Нолан.

Чиюнг е бивш асистент и PR на Бейл. Той е живял с актьора и неговия баща в продължение на 10 години. Авторът показва каква личност се крие зад избухливия характер и човека, който, макар да е една от най-големите звезди в Холивуд, успява да запази личния си живот извън светлината на прожекторите. Чиюнг разкрива семейните проблеми на Бейл, неговите повече от странни хобита, черния му хумор, неговата обсебеност от работата и омразата му към публични изяви.

Крисчън Бейл е уелски актьор, роден през 1974 г. Носител е на „Оскар”. Кариерата му стартира много рано – още през 1987 г. участва в продукцията на Стивън Спилбърг, „Империята на слънцето”. През новия век получава признание за роли във филми като „Американски психар”, „Еквилибриум”, „Механикът”, „Зората на спасението”, „Боецът” и трилогията за Батман на режисьора Кристофър Нолън. Баща му е бил пилот от гражданската авиациа, а майка му – цирков артист.

Прочетете още

Obrázek WhatsApp, 2024-04 v 16.55.13_0fc84097

Новото хапче за смях „Тото“

Действа безотказно при малки и големи Новите книжки на френския комикс вече ни радват – …