Начало / Любопитно / „Автобус „Енергия“ от Джон Гордън (анотация и отзиви)

„Автобус „Енергия“ от Джон Гордън (анотация и отзиви)

До дни „Автобус „Енергия“ ще бъде в ръцете на най-големите почитатели на Джон Гордън. Това е втората книга на американския автор на бестселъри, която се появява на българския книжен пазар. Първата – „Семенцето”, беше публикувана през 2011 г. отново от „Скай принт”.  И в „Автобус „Енергия“ Гордън остава верен на себе си, търсейки и налагайки позитивизма в живота, който е ключът към щастието. Предговорът е от Кен Бланчард, съавтор на хитовете „Едноминутен мениджър” и „Кой уби промяната?”.

Животът на главния герой Джордж е пълен хаос – изцеден, стресиран и объркан, той има чувството, че целият свят е една конспирация срещу него. Проблемите изглежда нямат край.
Когато в понеделник сутринта вижда спуканата гума на колата си, Джордж приема това за поредната неприятност. Отчаян и неразбран, той скоро открива, че единственият начин да оцелее е да трансформира негативизма си в положителна енергия.

Целта, визията, ентусиазмът и отборният дух са в основата на личния и колективния успех.

Джон Гордън обединява тези основни елементи, за да създаде динамична и увлекателна книга, която ще зареди вас и екипа ви с положителна енергия.

 

О Т З И В И

Качете се в автобуса и се насладете на пътуването!
Пат Уилямс, вицепрезидент на баскетболния тим „Орландо Меджик“

Книгата на Джон „Автобус Енергия” ни дава много полезни инструменти, с които да изградим позитивна нагласа в нашия отбор, да помогнем на играчите да преодолеят негативното, предизвикателствата и да се представят на максимума от своя потенциал.”
Майк Смит, старши треньор на „Атланта Фалкънс”

„Ако искаш да заредиш твоето семейство, кариера, отбор или организация с дух и енергия, трябва да прочетеш тази книга. Енергията и съветите на Джон ще ти помогнат да култивираш позитивна енергия във всичко, което правиш. И ще направи света по-добро място с твоя помощ. Благодаря ти, Джон, че ни надъха и направи така, че да се качим на правилния автобус.”
Кен Бланчард

„Светът щеше да е по-добро място, ако всички се фокусираме да бъдем позитивни. Джон е „пасторът на позитивната енергия” и аз съм един от неговите вярващи.”
Дани Ганс, артист на годината в Лас Вегас

„Джон вдъхнови нашите служители толкова много, че те дори искаха повече работа. Неговата философия е събрана в книга, която можем да препрочитаме и цитираме – и ще го правим.”
Линда Шерър, президент и изпълнителен директор на „Пруденшъл Нетуърк Риалити”

„Разписахме се! Книгата на Джон „Автобус Енергия” илюстрира това, в което вярвам като лидер и треньор. Това е страхотно четиво и инструмент, който усилва нашето желание да бъдем позитивни. Когато играем с енергия, печелим – точно за това е книгата.”
Джак Дел Рио, треньор в Националната футболна лига на САЩ, „Джаксънвил Джагуарс”

„Ако искаш да изградиш позитивна организация с висок коефициент на полезно действие, качвай се на автобуса и чети тази книга.”
Джефри Фокс, автор на бестселъра „Secrets of Great Rainmakers”

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Кратка история на Русия_корица

Русия, познатата и непознатата

По книжарниците излезе „Кратка история на Русия“ – въведение в руската история и култура от …