Начало / България / Калин Терзийски написа специално обръщение за премиерата на „Доста”

Калин Терзийски написа специално обръщение за премиерата на „Доста”

„Както съм силно мнителен към написаното от жени,така и веднъж хареса ли ми то – аз просто плясвам с ръце и изпадам във възторг.И така се случва винаги, когато прочета нещо силно,задълбочено и сериозно,написано от жена и точно такъв е случаят с Мона Чобан.
Обичам Мона Чобан и я смятам за голяма работа!“ С този текст, писан специално от Калин Терзийски, но прочетен от Елена Алексиева, започна премиерата на „Доста” – новият роман на Мона Чобан в „Хеликон-Бургас”.

Силният дъжд, който се изля преди представянето на книгата, не спря многобройните почитателки на творчеството на Мона Чобан. С типичното си чувство за хумор писателката, която живее в Париж, заяви, че е „автор съм на пет книги и на две деца“. Тя подчерта, че не се срамува да включва силни биографични моменти в книгите си – във всяка от тях тя описва себе. Потвърждение затова е и новият й роман. В „Доста” главната героиня Катерина идва от Париж и отива да живее в малко родопско село, всъщност припокрива самата авторка, в стремежа си да намери отново себе си за сметката на миналото.

Книгите на Мона Чобан тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

dve

Имената на седмицата – честваме Шарлот Бронте и Петя Дубарова

163 години делят рождените им дни Има обаче и нещо общо между тях – и …