Начало / България / Как да бъдем успешни родители?

Как да бъдем успешни родители?

Първата демонстрация в България, отворена за широката публика, на практическата програма „Трениране на Успешни Родители“ – (ТУР) на д-р Томас Гордън, автор на едноименната книга, ще се състои на 25 април от 18.00 ч. до 20.00 ч. в столичната книжарница „Хеликон-България” (бул. „Цар Освободител“ №4).

Събитието ще открие Дарина Георгиева, представител на Институт Gordon Training International за България, която ще представи автора д-р Томас Гордън (1918–2002) – номиниран три пъти за Нобелова награда за мир, носител на златния медал на Американската фондация на психолозите и основател на Gordon Training International.
Програмата „Трениране на Успешни Родители“ (ТУР) ще представи нейният координатор за България Мариана Шмит, която ще говори по-подробно по темата „Как да се научим да разрешаваме конфликти родител–дете?“

На въпроса „Какво трябва да правят родителите, когато наказанията не действат?“ ще отговори психоложката Юлия Попова, която ще обясни и една от основните тези на д-р Томас Гордън: „Децата не са лоши, палави и проблемни, а поведението им е начин да задоволяват нуждите си.“

Тази уникална по рода си презентация ще е от полза за всички настоящи и бъдещи родители, както и за всеки, който се вълнува от отношенията родител–дете.
Събитието, което ще продължи два часа, е с вход свободен и отворено за широката публика!

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Cover

Одисей и изгубеният рай на носталгията

Юлия ПЕТКОВА „Незнанието“ от Милан Кундера в превод на Боян Знеполски На гръцки „завръщане“ е …