Начало / България / Мадлен Алгафари представя „Предвидимо ирационални“ в „Хеликон-България”

Мадлен Алгафари представя „Предвидимо ирационални“ в „Хеликон-България”

Бестселърът на Дан Ариели „Предвидимо ирационални“ ще бъде представен в столичната книжарница „Хеликон-България” на 7 април, събота, от 11 ч. Водещ на премиерата ще бъде Мадлен Алгафари. Българското издание е публикувано от „НСМ Медия”.

„Предвидимо ирационални“ излезе на книжния пазар в САЩ през 2008 г. и бързо се превърна в една от най-дискутираните и четени книги. „Тази книга не е само култов бестселър, тя е настолна книга, която с удоволствие ще препрочитате” – така „Ню Йорк таймс” обяснява феноменалния успех на книгата на Ариели.

„Предвидимо ирационални“ е определяна като модерната Библия в света на бизнеса и политиката. Кои са силите, формиращи нашите решения? Защо цените постоянно скачат? Защо плащаме много, когато не плащаме нищо? Защо парите ни правят по-почтени? Защо надценяваме онова, на което сме собственици? Това са малка част въпросите, на които Ариели дава отговорите.

Дан Ариели е американски професор от израелски произход, роден през 1968 г. Преподава  психология и икономика на поведението (бихейвиористка икономика) в университета „Дюк Юнивърсити” и в Центърът за подробни оценки.
По време на последната си година в гимназията участва в младежко движение и при инцидент получава над 70% изгаряния по тялото си от експлозия. В началото изучава физика и математика, но се пренасочва към психология и философия. През 2010 г. излезе и „Обърната ирационалност”.

„Предвидимо ирационални“  тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

7867

Швеция пусна пощенска марка с Грета Тунберг

Момичето, влюбено в природата, е вече пълнолетно Грета е изобразена в обичайния си жълт дъждобран …