Начало / Критика / Любовта ни крепи – напомня го и тази книга

Любовта ни крепи – напомня го и тази книга

Роман от автор, който пише топло и човечно

417485727_782728803901912_4960206501519781370_n

„Всички пътища водят към теб“ е история за любовта и новото начало, без което понякога не можем в живота… Но е толкова трудно да го положим, както ни показва и главната героиня в книгата на Мариана Запата. Аврора бяга в планината – в малко градче там среща Роудс. Мълчалив и привлекателен, сякаш двамата нямат бъдеще… но животът е хубав именно защото е невероятен!

Мариана Запата вече си спечели славата на писател, който умее да създава невероятни образи – сега прибавя Аврора и Роудс в своята галерия… По страниците на книгите ѝ има любов и ненавист, смях и сълзи, като и „Всички пътища към теб“ не прави изключение. Романтичният стил на авторката бързо намери приятели в цял свят, като книгите ѝ много често са и сред бестселърите на „Ню Йорк Таймс“ и „Амазон“.

Според анкета, проведена сред читатели на „Всички пътища водят към теб“, книгата е на първо място емоционална – за 83% от тях. Но пък буди надежда в 52%. Пак толкова са хората, които изпитват радост, докато я четат. За 49% е хубава забавна история.

Част от магията на книгите на Запата е в препятствията, през които преминават заедно героите ѝ – достигнали безнадеждна точка, сякаш единствено любовта е способна да ги съживи. Точно така е и във „Всички пътища водят към теб“ – романтична история, която пълни докрай сърцето.

7qf9scd1ro1kucklcpho1o1ipp

37-годишната авторка казва за себе си, че започнала да пише книги скоро след като научила азбуката. За романтичния жанр я запалили любовните романи, които изпълвали библиотеката на леля ѝ

Текст Красимир Проданов
Снимки: @helikon.bg и amazon.de

Прочетете още

Top Down Group 2_WIDE hero

Бразилец и аржентинка посягат към Международния „Букър“ след Господинов

Сред претендентите има и южнокореец Книги за бремето на миналото – така определи участниците във …