Начало / Свят / Пътеводител за забогатяване написа Робин Шарма

Пътеводител за забогатяване написа Робин Шарма

Книгата му се очаква с интерес

Robin

„Богатството, което не се купува с пари“ е планирана за началото на април, като се очаква някъде по това време да излезе и на български. Робин Шарма  се превърна в легенда с книгата си „Монахът, който продаде своето ферари“. В наши дни е смятан за един от най-успешните специалисти в областта на личностното израстване в световен мащаб.

Новата му книга разглежда осем форми на богатство, за които авторът е говорил и преди – сред тях са вътрешният живот, здравето, кариерата и др. Това, което той се опитва да промени в нашето мислене, е фактът, че парите са само една от формите на богатство.

Изпитаната тактика на писателя спомага да разширим кръгозора си – така и страница по страница новата му книга става все по-завладяваща. Всъщност основното е да осъзнаем, че преследваме нещо, с което само губим времето си. Но вместо да жертваме душевното, емоционално и физическо здраве, може да направим друго…

Робин Шарма за мен е удивителен ментор – казва например Дийпак Чопра и продължава. – Той е сред хората, оказали най-голямо влияние на нашето време.” По този път Шарма върви вече повече от четвърт век. Неговите съвети се следват от милиардери, спортни знаменитости, а също и политици.

За новата „Богатството, което не се купува с пари“ се твърди, че е преломна в разбиранията ни за успех, финанси и лично щастие. Според Робин Шарма 90% от щастието ни е всъщност в правилния избор на партньор за живота. Той посочва и много примери от всекидневието на действително богатите хора, които може би ще влязат в противоречие с нашите разбирания и очаквания.

Робин Шарма трудно и с много упоритост достига до успеха, след като „Монахът, който продаде своето ферари“ е случайно забелязана

maxresdefault (1)

Робин Шарма сега е на 59 – юрист по образование, той се занимава с административна работа, преди да пробие като писател и съветник по личностно развитие. Започва трудно, без успех, в средата на 90-те на миналия век. Провал е дори издадената от самия него „Монахът, който продаде своето ферари“. Преиздадена с голяма доза късмет от „Харпър Колинс“ тя се превръща в световен бестселър. А сега с голям интерес се очаква и най-новата – „Богатството, което не се купува с пари“.

Информация и снимки: @sharmaleadership, @ETimesLifestyle, amazon.com и in.linkedin.com

Прочетете още

-JRrmcEFYxwj-jgzln4S9qy8-ezgif.com-webo-jpg-converter

Нобелов лауреат отива на съд за неуважение към националните герои

Писателят ще трябва да се извини и да плати огромна глоба, ако загуби Китайски блогър …