Начало / България / Визитата на Ранди Гейдж в България се отлага

Визитата на Ранди Гейдж в България се отлага

Ранди Гейдж – авторът на „Защо си глупав, болен и беден… (и как да станеш умен, здрав и богат!)”, няма да пристигне днес в България. Причината е стачката на летището във Франкфурт.

Гейдж трябваше утре, 18 февруари, да проведе семинар в НДК. Организаторите потвърждават, че закупените билети важат за новата дата, без да е необходимо да се презаверяват.

„Вярвам, че си роден да си богат. На хората е отредено да бъдат вдъхновени, а семинарите – разтърсващи. Вярвам, че една идея може да промени света и една реч може да промени живота ти. Вярвам, че новият риск е да играеш на сигурно, че е престъпление да си скучен и че защитниците трябва да вкарват. Дали ще ме наречеш философ, рицар-джедай или месията-милионер – важното е да ме поканиш на трапезата си. Вярвам в това, което правя, защото вярвам в теб!“, е мотото на Гейдж.

Ранди Гейдж е световен лидер в областта на мрежовия маркетинг. От младеж, излежавал присъда в затвора, но днес той е самоизграден мултимилионер, вдъхновил милиони хора по целия свят. Ранди Гейдж е в списъка „Топ 25” на списание „Speaker” на най-успешните оратори в света. Мисията му е да създаде най-много милионери в индустрията на мултилевъл маркетинга (МЛМ). Продал е над 25 милиона копия от своите книги и образователни материали, които са преведени на 25 езика. В настоящата си компания Ранди Гейдж е сътрудникът с най-високи доходи – за 6 години е получил месечни парични бонуси на обща стойност над 6,5 милиона щатски долара.

Книгите на Ранди Гейдж тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

B9713959735Z.1_20171128143145_000GKIA73STF.2-0

Шарл Бодлер е лошото момче на френската поезия

Творецът е роден преди 200 години Появява се на света през един априлски ден на …