Начало / Свят / „Радостта от секса” излезе в електронен вариант за Свети Валентин

„Радостта от секса” излезе в електронен вариант за Свети Валентин

„Радостта от секса” от Алекс Комфърт излезе в електронен вариант за Свети Валентин, съобщи thebookseller.com. Изданието е достъпно за читателите в дигитален формат. Издателство е „Октъпъс”.

„Радостта от секса” излиза за първи път през 1972 г., когато се превръща в едно от четивата на т.нар. Сексуална революция. Писана основно от британския доктор автор Комфърт, но му е помагала Сюзан Куилиъм. Произведението е преиздавано с допълнения няколко пъти, за последно през 2008 г. „Радостта от секса” в продължение на единадесет седмици е на върха в класацията на „Ню Йорк таймс” и повече от 70 седмици (1972-1974) в топ 5 на бестселърите. Книгата е предизвикала множество скандали – била е забранява и често се  стигало до съдебни дела.

„Вече в електронен формат, можете да четете тази книга в метрото, без да се притеснявате от погледите на останалите. Решихме да направим този малък жест, с който да споделим малко любов с младите хора на Свети Валентин”, заявява – Бен Мур, началник на маркетинговия отдел на издателството.

Проф. Алекс Комфърт (1920-2000) е британски медик, анархист, краен пацифист и един от пионерите на сексуалната революция. Вълнувал се е от темите за сексуалните взаимоотношения и остаряването. Автор е на над 30 книги.

Фото:en.wikipedia.org

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Untitled-design-2021-03-08T114825.586

Принц Филип обичал и друга според роман

Кейт Куин разказва история за смелост и любов Събитията, към които ни връща, се развиват …