Начало / Читатели / Книгите обещават година, която ни извежда от хаоса

Книгите обещават година, която ни извежда от хаоса

Прогнозите са обаче и за бурни събития

jonathan-francisca-BpbkLACP64M-unsplash

Астрологията е наука, която е запазила магията си през вековете – може би защото съчетава научен и интуитивен метод ведно. Сериозните нейни труженици работят с огромна база данни, за да могат да представят картина на онова, което предстои.

С пълна сила това важи и за Гал Сасон

Прогнозите му са сред най-очакваните от нас от години. Сигурно защото не спестява и по-тъмните оттенъци на онова, което идва. В типичния си стил например заявява за 2023-а, че ще е съдбоносна и че трябва да продължим с живота над бурни вълни. Сред най-сериозните предизвикателства тази година ще са финансовите и икономически промени, които ще продължат с пълна сила. Най-трудните месеци според него ще са март и октомври. Въпреки неволите обаче годината ще донесе светлина, казва астрологът, който е получил част от уменията си в мексиканска школа.

Всичко това, разбира се, описва и в книгата, посветена на 2023-а. Гал Сасон издавя всяка година томче с практична информация и съвети. Новото носи подзаглавието „Да минем по моста“. По страниците са важните дати за всеки месец, много съвети и препоръки.

Сред най-тачените родни астролози пък е Алена

Тя събира прогнозите си за 2023-а в няколко издания – освен „Астрологичен хороскоп 2023“ издава още „Вашата календарна 2023” и „Лунен календар на красотата 2023“.

Светлана Тилкова, както е името ѝ, заяви наскоро, че звездите подсказват една тъжна истина – и през настоящата година политическите реалии ще са трудни. Нестабилната политическа обстановка обаче ще е придружена от относително спокойствие за хората.

Книгите на Алена се търсят и заради практичността на съветите, които дава – по страниците на трите сборника има например дати за зачеване, периоди, в които е добре да вземете заем или пък да продадете стария си автомобил. Идеята е да различим най-приемливия път за себе си сред многото погрешни.

Накрая още едно астрологично четиво

Този път такова, което говори на универсалния език на Вселената и вместо да дава конкретни прогнози, помага сами да разберем себе си. Жан Спилър създава „Астрология на душата“ с идеята да открием сами какво се крие в нас и да се научим да избягваме отрицателното, за да постигнем онова, което е наше предназначение в живота. Астрологът казва, че слънчевите знаци са недостатъчни за всичко това и привиква на помощ северния лунен възел. Така че, ако обичате предизвикателствата, тази книга ще ви помогне да се спуснете още по-надълбоко в тайните на астрологията и духовността.

luna

Себепознание чрез астрология в „Хеликон“

Астрологичната година представи Краси Проданов
Снимки и илюстрации: Jonathan Francisca за Unsplash,
Victoria_Watercolor за Pixabay; andelepodleznameni.cz

 

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Топ 201_450x250

Топ 201 на „Хеликон“ за 2023-а – годината на Господинов и Милков

И двамата са Георги, и двамата сега са четени и харесвани повече от всякога Родни …