Начало / Читатели / Хубавите книги помагат да заобиколим всяка болест

Хубавите книги помагат да заобиколим всяка болест

Меню от заглавия за добра форма и имунитет през 2022

books-4118058_1920

След толкова много празници идва време за мъничко зимно разтоварване – с други думи, хайде сега да положим малко усилия, че да се почувстваме и бодри, и силни. Ако не друго, самите ние ще се харесваме повече, а това винаги е импулс, който се предава на всичко останало – и в работата, и в личните отношения.

Книгите крият много съвети за хубава форма. А да не забравяме, че когато човек се чувства добре, и болестите го заобикалят.

Затова предложенията как да сме фит с помощта на книгите касаят на първо място храната, но включват много психологически съвети и какви ли не номера, така че бързо да придобием онзи вид, който ни се иска

zdrave

Хейли Помрой дава интересен съвет

Тя казва: „Яжте повече, отслабвайте повече!” Такова подзаглавие е сложила на книгата си, в която обещава, че само за месец може да изхвърлим буквално цели десет килограма. Хейли ни предлага „Ключът към бързия метаболизъм“.

Съществува връзка между хранене и здраве

Разбира се, добре си го знаем, но нашият д-р Атанас Михайлов обяснява много добре и каква е тя. Близо 30-годишна практика има д-р Михайлов като хомеопат и е научил много през това време. Сега го споделя с нас в „Здравословно отслабване”.

Теорията за алкалните храни

Има какви ли не системи, които обещават бърз ефект. Една от нашумелите теории през последните години е за алкалните и киселинните храни в менюто ни. Рос Бриджфорд поднася порция алкални, защото точно те спомагат организмът да си върне „фабричните настройки”, така да се каже – повече научете от неговата „Алкално пречистване и рестарт”.

Накрая си забъркваме нещо вкусно

Заедно с това и много, много полезно! Джулия Малър е събрала в своята книга „Пробиотични напитки с превъзходен вкус” много рецепти… Изненадващото е, че се приготвят лесно, пък и наистина са наслада за вкусовите ни рецептори! Додават така нужната ни енергия и ни зареждат с още желание… за промяна.

272021714_4743950732355585_152906172122692259_n

Каквото и да си говорим, хубаво е да имаме импулс да сме здрави и във форма. Затова и тези заглавия изпъкват именно с енергията, която носят. Когато преминем психическата бариера, сме готови да положим грижи за тялото. А ефектът е цялостен. Добрите книги в случая го показват.

Предложения за промяна от Краси Проданов

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

unnamed (1)

Седем украински писатели, познати по света

Литературата на страната сега е във възход Грами-церемонията преди седмици събуди апетита за украинска литература. …