Начало / Читатели / Хубавите книги помагат да заобиколим всяка болест

Хубавите книги помагат да заобиколим всяка болест

Меню от заглавия за добра форма и имунитет през 2022

books-4118058_1920

След толкова много празници идва време за мъничко зимно разтоварване – с други думи, хайде сега да положим малко усилия, че да се почувстваме и бодри, и силни. Ако не друго, самите ние ще се харесваме повече, а това винаги е импулс, който се предава на всичко останало – и в работата, и в личните отношения.

Книгите крият много съвети за хубава форма. А да не забравяме, че когато човек се чувства добре, и болестите го заобикалят.

Затова предложенията как да сме фит с помощта на книгите касаят на първо място храната, но включват много психологически съвети и какви ли не номера, така че бързо да придобием онзи вид, който ни се иска

zdrave

Хейли Помрой дава интересен съвет

Тя казва: „Яжте повече, отслабвайте повече!” Такова подзаглавие е сложила на книгата си, в която обещава, че само за месец може да изхвърлим буквално цели десет килограма. Хейли ни предлага „Ключът към бързия метаболизъм“.

Съществува връзка между хранене и здраве

Разбира се, добре си го знаем, но нашият д-р Атанас Михайлов обяснява много добре и каква е тя. Близо 30-годишна практика има д-р Михайлов като хомеопат и е научил много през това време. Сега го споделя с нас в „Здравословно отслабване”.

Теорията за алкалните храни

Има какви ли не системи, които обещават бърз ефект. Една от нашумелите теории през последните години е за алкалните и киселинните храни в менюто ни. Рос Бриджфорд поднася порция алкални, защото точно те спомагат организмът да си върне „фабричните настройки”, така да се каже – повече научете от неговата „Алкално пречистване и рестарт”.

Накрая си забъркваме нещо вкусно

Заедно с това и много, много полезно! Джулия Малър е събрала в своята книга „Пробиотични напитки с превъзходен вкус” много рецепти… Изненадващото е, че се приготвят лесно, пък и наистина са наслада за вкусовите ни рецептори! Додават така нужната ни енергия и ни зареждат с още желание… за промяна.

272021714_4743950732355585_152906172122692259_n

Каквото и да си говорим, хубаво е да имаме импулс да сме здрави и във форма. Затова и тези заглавия изпъкват именно с енергията, която носят. Когато преминем психическата бариера, сме готови да положим грижи за тялото. А ефектът е цялостен. Добрите книги в случая го показват.

Предложения за промяна от Краси Проданов

Прочетете още

drak02

Дракони в книжарницата – посрещаме китайската нова година

Тя ще продължи чак до 28 януари догодина Годината на Зеления дървен дракон ще е …