Начало / Любопитно / Парис Хилтън доказва в книга, че е ново момиче

Парис Хилтън доказва в книга, че е ново момиче

Автобиографията ѝ я разкрива по напълно непознат начин

FB_IMG_1612948476600

Заглавието обаче засега се пази в тайна, както и предполагаемата дата на публикуване. 40-годишната актриса, певица и манекенка вече има опит с писането – през 2004-а и 2005-а излязоха нейни книги, в които споделя мисли за модата, романтиката и живота на знаменитостите.

Сега обаче представя новата си книга като доказателство, че самата тя е направила огромен скок в своето развитие. Коментира например скандален секс запис от 2003-а, като казва, че „новата” Парис изобщо не би стигнала дотам. Тогава слуховете твърдяха, че това е брутална реклама на шоу, в което тя ще участва.

Така или иначе, Парис Хилтън има запазено място в развитието на поп културата в началото на новия век. Наред с много телевизионни програми, в които участва, тя пробва силите си и като певица. Впоследствие обаче срещу нея заведоха дело за нарушаване на авторски права

Хилтън, която ненапразно носи тази фамилия – тя е един от наследниците на славното семейство Хилтън, провъзгласява сама себе си за „русата икона на десетилетието”; говорим за първите десет на настоящия век. Гледа на себе си като на наследник на други славни личности – Мерилин Монро и принцеса Даяна. Принадлежи ѝ още един странен рекорд – за най-надценявана световна знаменитост.

04paris-pod5-videoSixteenByNineJumbo1600

Новата книга обещава да е нещо като изповед – все едно Парис тегли чертата и посипва с пепел русите си коси. Издател ще е Dey Street Books. А иначе коментарите са, че Парис Хилтън променя имиджа си и насочва поглед към нови рекламни договори и шестцифрени печалби

Лира.бг по материали от NYLON

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

patchett-ea2720d2982f415db045cf6e4adce539

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” (14 август – 20 август)

Събитие от изминалата седмица тук е появата на нова книга от Ан Патчет . Харесваната и у нас писателка …