Начало / Ревюта / Фаталната изповед на Кери Бийвъс

Фаталната изповед на Кери Бийвъс

Ето един психологически трилър с романтичен привкус

cary

Похот, контрол, страх и мълчание, а след това тишина, объркване, паника и гняв – ето първите редове от трилъра на Кери Бийвъс, които може би най-точно показват на какво ще станем свидетели до края.

Животът на Лайла Андерсън, единствената оцеляла от фаталната катастрофа, се преобръща рязко, когато отваря очи в болницата, цялата окичена в тръбички, с бинт и апарати около нея. Опитвайки да се съвземе, чувството на вина се засилва у нея, макар тя самата да не е виновна за ужасяващия инцидент. Докато мислите ѝ постепенно просветляват и се завръща желанието да живее, съдбата ѝ се променя още веднъж – този път неясно как. Срещата с Джак Фоули е драматична, тъй като той е бесен от трагичната загуба на сестра си. Обвинявайки Лайла, тя му подава медальон, който следва да е на починалата Стефани. Любов или омраза предстои за тези двамата?

Вместо да се разрешават загадките обаче, те сякаш изплуват една след друга. Оказва се, че мистерията покрай катастрофата е много по-сериозна – това, което се вижда на пръв поглед, далеч не е основната причина. Някой ще загуби всичко, което има, след като Лайла и Джак, устремени да разгадаят случая, стигат до дъното и изплуват обратно нагоре.

keri-awards

“Фатална изповед” завладява читателя поради особената авторова стилистика, която превръща романа в психологически трилър с романтичен привкус. Издателите сравняват творчеството на Кери Бийвъс с това на Клеър Макинтош и Паула Хоукинс

Текст Тори Алберт
Авторът е книжар в софийската „Хеликон Съборна”

 

Прочетете още

stažený soubor

Книгата е най-ценният багаж през юли

Със заглавията на месеца започва всяко приключение Книги по-горещи и от температурите навън – и …