Начало / Читателски дневник / Пет книги, по-горещи от „50 нюанса сиво”

Пет книги, по-горещи от „50 нюанса сиво”

Ако книга ви прави компания на 14 февруари, нека е… без табута

01

Подготовка за празника:  „Еуфория” на Силвия Дей

Ясно е, че най-хубавите моменти са онези, които сътворяваме сами за себе си. А за целта първо се нуждаем от превъзходно настроение. При Силвия Дей е достатъчен и един абзац, за да се озовем внезапно на върха. Кралицата на еротичните трилъри спечели почитателите на горещи сцени с трилогията си „Кросфайър”. Сама казва, че идеалната книга е онази, която ви кара да забравите кога слънцето е залязло и е изгряло отново. Така че се потопете в нейната „Еуфория” и… горещите моменти скоро ще ви залеят.

02

Вълнуващи фантазии: „Обяснение в омраза” от Ви Кийланд и Пенелъпи Уорд

Нали знаете, щипка гняв прави любовния танц още по-първичен… И точно на това залагат Ви и Пенелъпи. Интересното е, че по правило книгите им се отличават с разголените мъже на кориците, но явно такъв стил не минава при нас и затова „Обяснения в омраза” изглежда по-скоро воайорско-еротична в българската си версия. Иначе е ясно, че любовта е в центъра на всеки техен сюжет, а героите им са много, много секси.

03

Безсънна нощ: „Момиче от календара” Одри Карлан

Даже да заспите над някоя от страниците на „Момиче от календара”, сънищата после със сигурност ще са… мокри. Но вината носи Миа, главната героиня и по стечение на обстоятелствата – елитна компаньонка. Иначе самата авторка си е изградила слава на писател, който не пести горещите моменти в книгите си. Симпатичната блондинка казва, че ги измисля винаги с чаша вино край лаптопа, така че по същия начин можем да зачетем „Момиче от календара” и ние!

04

На тъмно: „Изваяни в страст” от Анри Ардел

Може да се каже, че „Изваяни в страст” е прабаба на „50 нюанса сиво”, защото книгата се ражда в съвсем друга епоха, но пък каква любов предлага само… Младо момиче се влюбва в талантлив скулптор и решава да свърже живота си с неговия завинаги. Книгата всъщност сваля табута, без да падне и една дрешка, но именно такова писане разпалва въображението. Както става често в живота, самата Анри Ардел води самотен живот, но пък описва любовта по 101 начина в книгите си.

05

Легло от рози: „Свързани” на Ема Чейс

Книга, пълна с тайни и еротични моменти, които помагат между другото и за нещо важно… Да теглите чертата под собствената си връзка и да прецените какво чувствате към своята половинка. Сега е моментът да сложите на очите ѝ превръзка, а леглото да засипете с розови листа. „Свързани” може да четете и заедно, макар че е твърде вероятно книгата съвсем скоро да бъде оставена настрана, а в тъмното да се роди вашият собствен роман, изтъкан от страст и въздишки.

Пет за любовта от Краси Проданов

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

Stack of Travel Guides before a Beach

Книги за изпращане на лятото

Четенето им навън сега е като ритуал Слънчевият септември, пък и многото почивни дни, напълниха …