Начало / Ревюта / Деми Мур се разголва в книга

Деми Мур се разголва в книга

Холивудската икона ни предлага историята на живота си

demi

На 57 може да си го позволи – и да сподели преживяното по страниците на собствената си автобиография.

Деми Мур дълги години провокира от големия екран, но тук се е решила на една равносметка, която ще накара верните ѝ почитатели буквално да затаят дъх.

„Всичко, което съм“ (изд. „Ера“, превод Красимира Абаджиева, 248 стр.) застана начело и на класацията с бестселъри на „Ню Йорк Таймс“, а книгата накара мнозина да признаят публично уважението си към актрисата. Защото, както се казва, е видяла и две, и двеста. А тук описва всичко…

„Всичко, което съм“ е като енциклопедия и на грешките, и на успехите в живота на Деми. Десетки роли в киното, няколко брака и наистина огромен опит, това е днес тя.

Трудно е да се каже кой е най-известният ѝ филм. Само подозираме, че ако заснеме собствения си живот, сюжетът ще е направо брутален – във „Всичко, което съм” тя описва например сложните взаимоотношения с майка си, също своите зависимости, тормоза, с който се отнася към собственото си тяло… Дали си е заслужавало, и това ще прочетем в книгата.

Като на стоп кадър ще преминем и през кариерата ѝ – „Призрак”, „Стриптийз”, „Редник Джейн” – това са филми, превърнали се в нейна визитка.

„Всичко, което съм” пък е книгата ѝ. По страниците ѝ сте в живота на Деми Мур. Приятно гледане ви пожелаваме.

Текст Краси Проданов

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

файл за изтегляне

Четворката на март

Във всички емоционални багри са книжните акценти на третия месец от 2023 г.  Започваме с …