Начало / Ревюта / Деми Мур се разголва в книга

Деми Мур се разголва в книга

Холивудската икона ни предлага историята на живота си

demi

На 57 може да си го позволи – и да сподели преживяното по страниците на собствената си автобиография.

Деми Мур дълги години провокира от големия екран, но тук се е решила на една равносметка, която ще накара верните ѝ почитатели буквално да затаят дъх.

„Всичко, което съм“ (изд. „Ера“, превод Красимира Абаджиева, 248 стр.) застана начело и на класацията с бестселъри на „Ню Йорк Таймс“, а книгата накара мнозина да признаят публично уважението си към актрисата. Защото, както се казва, е видяла и две, и двеста. А тук описва всичко…

„Всичко, което съм“ е като енциклопедия и на грешките, и на успехите в живота на Деми. Десетки роли в киното, няколко брака и наистина огромен опит, това е днес тя.

Трудно е да се каже кой е най-известният ѝ филм. Само подозираме, че ако заснеме собствения си живот, сюжетът ще е направо брутален – във „Всичко, което съм” тя описва например сложните взаимоотношения с майка си, също своите зависимости, тормоза, с който се отнася към собственото си тяло… Дали си е заслужавало, и това ще прочетем в книгата.

Като на стоп кадър ще преминем и през кариерата ѝ – „Призрак”, „Стриптийз”, „Редник Джейн” – това са филми, превърнали се в нейна визитка.

„Всичко, което съм” пък е книгата ѝ. По страниците ѝ сте в живота на Деми Мур. Приятно гледане ви пожелаваме.

Текст Краси Проданов

Прочетете още

242480_b

„Шах и Мат“ – новият печеливш ход от Али Хейзълууд

Роман за страстите в спорта, който ни даде повод за гордост Новата книга Али Хейзълууд …