Начало / Ревюта / Даниел Пенев посочи хората, които променят България

Даниел Пенев посочи хората, които променят България

30 примера за успешни българи побира книгата му

dani

Избира тези 30 личности от висотата на своите 25 години. Сигурно ще си кажете, че е твърде смело начинание за тази скромна и едновременно с това прекрасна възраст, но истината е, че Даниел е натрупал опит, с който трудно може да се похвалят не само неговите връстници. Публикува в много медии, като стажант е бил и в офиса на Мария Габриел в Брюксел.

Идеята му е да събере на едно място истории, които ни изваждат от заблуждението, че в България нищо не се случва. И ето ги тях, хората, които променят България. Общо 30 са примерите му, колкото години са изминали от тази наша, така да се каже, Нежна революция, ако вземем назаем чешкия термин.

„Хората, които променят България“ – оптимистично заглавие, което носи със себе си една необикновена опасност, самите ние да започнем да мислим позитивно

Да ни покаже България в по-различна светлина – това иска авторът на „Хората, които променят България“. Пък и да подскаже, че тази така жадувана промяна всъщност идва именно от самите нас. Вижте кои са трийсетте му примера, вдъхновете се от тези истории – най-малкото благодарение на тях ще усетите пулса на България днес. Казва се, че човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му и точно за това помага тази книга, да мечтаем повече. Очевидно е, че Даниел Пенев го прави и това му помага самият той да върви смело напред.

Текст Краси Проданов

Прочетете още

052410_Twain

Марк Твен: „Животът е комбинация от добри приятели, хубави книги и спяща съвест“

Големият майстор е роден в последния ноемврийски ден през 1835-а Даа, това са вече 184 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.