Начало / Ревюта / „В моя сън“ предлага приказките да продължат

„В моя сън“ предлага приказките да продължат

Добре познатите истории се сдобиват с нов финал

disney

Когато бяхме малки и слушахме приказките, които ни четяха мама или баба, бяхме въодушевени, запленени, замечтани… Когато пораснахме обаче и четем ние приказките на нашите деца, започваме да се питаме какво ли би се случило, ако… Как ли би продължила приказката? Ами ако Червената шапчица се влюби истински във Вълка? Ако трите прасенца не се бяха сдружили? Ако Хензел не бе успял да заблуди злата старица? Ако… ако… ако? Ами ако спящата красавица не успее да се събуди? Ето един въпрос, на който вече можем да намерим отговора. Лиз Бразуел ни отговаря чрез втората книга от поредицата „Сбъркани истории“ на Дисни – „В моя сън“.

Мечтаем, сънуваме или просто задаваме излишни въпроси

Най-накрая разбираме, че Злодеида всъщност е омагьосала цялото кралство и е направила така, че принцеса Аврора да не може да се събуди. Появява се обаче принц Филип, изпратен от трите добри феи. Двамата тръгват на дълго пътешествие и преминават през редица чудни приключения във вълшебната гора, разгадават различни проклятия, срещат най-различни създания…

Но ще стигнал ли, където трябва, защото времето тече – и то по различен начин в спящото и в реалното царство. Ще се събуди ли принцеса Аврора? И ще обикне ли отново принц Филип? Всички отговори ще намерите в книгата „В моя сън“.

Ревю на Борислав Курдов
Авторът е книжар в Хеликон Търговище

Прочетете още

03

И малкият може да е герой – истории с хамстер за храбри деца

Приключенията на Били се четат с усмивка Хамстера Били търси нови приятелчета сред българските деца …