Начало / Ревюта / Книга разплита ДНК-то на любовта

Книга разплита ДНК-то на любовта

Има и такава любов, каквато я представя „Пет срещи с непознат“ от Джон Марс

marrs

Представете си една перфектна вселена, в която всеки среща съвършената половинка в живота си. Няма да има лутания, въпроси, притеснения или безброй неуспешни срещи. Всичко ще върви безгрешно, по мед и масло. Точно това ни описва в новата си книга Джон Марс.

Петима души неочаквано получават съобщение, че е открито ДНК съвпадение в търсенето им на съвършения. Всеки от тях има различна история, а половинките им, бих казала, водят още по-интересен живот. Сблъскване на характери, лъжи, измами, тъга и една голяма IT-интрига се развиват в тази книга. Всяка една глава те подтиква да разшифроваш пъзела. Напрежението те държи докрая.
Петте истории са толкова странни и впечатляващи, че дълго оставят белег в теб. Книгата заслужава да се прочете от всекиго, особено от онези, които вярват в единствената и истинска любов. Всеки ще остане изненада и очарован.

One-publish-author-novel-fiction-797450

Авторът Джон Марс е журналист в Лондон. Това е третият му роман. Историята е пленяваща и – бих казала, шокираща. Световноизвестната компания „Нетфлих“ е решила да реализира сериал по нея с името The one.

Ревю на Вяра Недкова
Авторът е книжар в пловдивския Хеликон Център

Прочетете още

46055_b

Излекувай тялото си с мисъл и книга

Благотворни страници пише Луиз Хей Лекторка и писателка, Хелън Вера Лъни, както звучи истинското ѝ …