Начало / Свят / Лангдън получи собствен сериал

Лангдън получи собствен сериал

Героят на Дан Браун е харесан от NBC
stephen-kings-novella-n-will-be-adapted-into-a-tv-series-called-8-social

Телевизионният сериал ще се основава на романа „Изгубеният символ”. Писателят работи върху него шест години. За сметка на това действието се развива в рамките на 12 часа.

Режисьор ще е Даниел Серон, но функцията на изпълнителен продуцент ще изпълнява самият писател. За актьорския състав засега е ясно единствено това, че няма шанс Том Ханкс да се появи в ролята на Лангдън – както го прави в пълнометражните „Шифърът на Леонардо”, „Шестото клеймо” и „Ад”.

Иначе „Изгубеният символ” се явява третата книга за проф. Лангдън. Действието в нея се развива преди случващото се в „Ад”. Издадена е през 2009-а в тираж от 6,5 млн. екземпляра. Остава шест седмици на върха в класацията на „Ню Йорк Таймс”.

Що се касае сериала, не е ясно дали ще бъде свързан с филмите, режисирани от Рон Хауърд. Но сюжетът ще си е напрегнат – някой е отвлякъл приятел на учения. Дали времето ще е на негова страна, че да се справи с всичко и да го спаси? А и откритията пак започват да валят едно след друго. Както обикновено при Дан Браун.

Лира.бг по материали от сп. Deadline и интернет

Прочетете още

hans-jurgen-weinhardt-FZ5nx86tP2U-unsplash

Най-продаваните книги в „Амазон“ преди коледните празници

Ранглистата се актуализира често, казват от електронния гигант „Амазон“ се превърна в страшилището, което може …