Начало / България / Полезен навигатор към „Органона” на Ханеман

Полезен навигатор към „Органона” на Ханеман

215484_bОрганон на лечебното изкуство“ е работата на живота на д-р Ханеман, където той е събрал целия си клиничен опит. Там се съдържа най-автентичната и неоспоримо доказана истина. „Органон – магнум опусът на хомеопатичната практика“ от Д-р Кишор Н. Мета (изд. „Хеликон“) е като навигатор, който ни води към избора на правилното лекарство, следвайки указанията, дадени в 6-ото издание на Органона. Тъй като тези указания са основани на универсалната истина, нито едно от тях някога ще се окаже остаряло. Те са вечни. С тяхна помощ може да бъде излекуван всеки един случай, независимо дали болестта е физическа или умствена и независимо от патологията.

„Следвайте пътя, който прокарах за премахване на страданията на хората и вижте дали ще се провалите“ казва ни Ханеман или, с други думи, ние никога няма да се провалим, ако следваме насоките, които той ни дава в Органона.

Тази книга е посветена на всички обичащи и практикуващи хомеопатия.

13443244_10153756872201588_995778928009689801_oД-р Кишор Н. Мета има огромен 40-годишен клиничен опит като хомеопат. Преподава хомеопатия на студенти и практикуващи от 35 години.

С право в хомеопатичния свят в Индия го наричат “Учител”.

Той казва: “Чел съм “Органон на лечебното изкуство” безброй пъти. Когато имам проблем с някой случай, се обръщам към него и той ми показва правилната посока.”

За д-р Мета “Органон на лечебното изкуство” е като Библията, Бхагавад гита и Корана. Уверено казва на учениците си, че там ще намерят отговорите, когато не успяват да се справят.

Тази книга е вдъхновена от неговите колеги и ученици.