На фокус
Начало / Любопитно / Не правете това вкъщи!

Не правете това вкъщи!

d8f4a532-cd39-431a-97c9-8ea7c174b32eДраги приятели на книгите! Не се съмняваме, че имате любими герои, че нерядко се отъждествявате с тях или искате да приличате на тях. Все пак имайте едно наум докъде бихте искали да стигнете в тази своя привързаност. Нека следващият текст ви помогне за това:

Венецуелец се подложи на пластични операции, за да заприлича на любимия си анимационен герой − Червеният череп от „Капитан Америка“. С времето той се подлага на отстраняване на носа, има редица татуировки и всякакви интервенции, както и импланти в лицето.
Похарчил е 30 000 паунда, за да е като измисления нацистки надзирател от комикса.
Хенри Родригес, от Каракас, на 38 години, е претърпял многобройни модификации на лицето през годините, така че да прилича на злодея. Хенри има син, а самият той казва, че идва от скромно и традиционно семейство.
„Не беше лесно за семейството ми да приеме начина ми на живот, но въпреки това те все още са моето семейство и част от мен“, споделя той.
Хенри разказва, че е фанатичен почитател на комиксите и на Вселената на Марвел.
„Чувствам, че има прилики между този характер и мен“, смята мъжът, но без нацистката идеология.
„Що се отнася до външния му вид, винаги съм бил привличан от тази уникална форма, неговата екстровертна личност и уникалност“, допълва той. Преди операцията е минал дори и психологически тестове, а интервенциите отнели рекорден брой часове.
„Първата ми трансформация беше татуировката на очите“, връща се в спомените си той. И изброява: „Имам два имплантанта под кожата си. Отне две години, защото това е процес, който трябва да се извърши поетапно. Имплантантът в средата на челото ми, беше първият. След това сатези във веждите и накрая в бузите ми. След това беше отстраняването на носа и промяна на формата на ушите. Последната модификация е езикът ми“.
„Реакциите на хората са много различни, понякога забавни и понякога странни“, разказва човекът – анимационен герой.
Любимецът му Червеният череп за пръв път се появява в комикс на Marvel през 1947 г.

По www.vesti.bg

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

uvodni

Любимите литературни герои

Малко от книгите, които ни карат да се влюбим в тях Попитахме ви точно това …