Начало / Любопитно / Не правете това вкъщи!

Не правете това вкъщи!

d8f4a532-cd39-431a-97c9-8ea7c174b32eДраги приятели на книгите! Не се съмняваме, че имате любими герои, че нерядко се отъждествявате с тях или искате да приличате на тях. Все пак имайте едно наум докъде бихте искали да стигнете в тази своя привързаност. Нека следващият текст ви помогне за това:

Венецуелец се подложи на пластични операции, за да заприлича на любимия си анимационен герой − Червеният череп от „Капитан Америка“. С времето той се подлага на отстраняване на носа, има редица татуировки и всякакви интервенции, както и импланти в лицето.
Похарчил е 30 000 паунда, за да е като измисления нацистки надзирател от комикса.
Хенри Родригес, от Каракас, на 38 години, е претърпял многобройни модификации на лицето през годините, така че да прилича на злодея. Хенри има син, а самият той казва, че идва от скромно и традиционно семейство.
„Не беше лесно за семейството ми да приеме начина ми на живот, но въпреки това те все още са моето семейство и част от мен“, споделя той.
Хенри разказва, че е фанатичен почитател на комиксите и на Вселената на Марвел.
„Чувствам, че има прилики между този характер и мен“, смята мъжът, но без нацистката идеология.
„Що се отнася до външния му вид, винаги съм бил привличан от тази уникална форма, неговата екстровертна личност и уникалност“, допълва той. Преди операцията е минал дори и психологически тестове, а интервенциите отнели рекорден брой часове.
„Първата ми трансформация беше татуировката на очите“, връща се в спомените си той. И изброява: „Имам два имплантанта под кожата си. Отне две години, защото това е процес, който трябва да се извърши поетапно. Имплантантът в средата на челото ми, беше първият. След това сатези във веждите и накрая в бузите ми. След това беше отстраняването на носа и промяна на формата на ушите. Последната модификация е езикът ми“.
„Реакциите на хората са много различни, понякога забавни и понякога странни“, разказва човекът – анимационен герой.
Любимецът му Червеният череп за пръв път се появява в комикс на Marvel през 1947 г.

По www.vesti.bg

Прочетете още

Anatol8

Новите любимци на децата – Анатол Поразиев

Френският комиксов герой идва и у нас Разцветът на рисуваните книги носи със себе си …