Начало / България / ХИТ КОЛЕКЦИЯ: Книги за сърца, които туптят истински

ХИТ КОЛЕКЦИЯ: Книги за сърца, които туптят истински

Точно това им харесваме на хубавите книги – усещаме как нещо в нас се разтуптява още повече и изведнъж се зареждаме с желание да прегръщаме, да се усмихваме, да обичаме… просто да живеем.

27459391_10150948847894975_4220540213309918999_n

Хит колекцията ще обновяваме често

Нали постоянно си харесваме някое заглавие сред новите книги… Но ни хрумна, че можем да споделяме с вас онова, което ни хваща окото в купчинката новоизлезли. Ей така – просто да ви насочим погледа натам, пък вие после сами ги разгърнете, потърсете кое е вашето… И потънете в него!

Сега хит купчинката ни е от пет нови книги.

Имаме на нея и трилър, и омагьосваща история за България. Плюс автор, който обича да ни разсмива…

Нашите пет хит предложения започват с „Късното шоу“ на Майкъл Конъли – трилър, който си играе с нервите ни. С удоволствие ще го зачетем, точно както и „Пътеписи за душата на България“. Може да се каже, че новата книга на Ивинела Самуилова – защото тя е автор на тези „Пътеписи…“ − е дългоочаквана. Още повече, че откриваме по страниците ù 15 затрогващи истории за нашата родина.

hit9

И завръщането на Фредрик Бакман много ни радва

„Ние срещу всички“ е толкова дебела, колкото е голяма любовта ни към този автор. Заедно с това носи духа на умението да преодоляваме себе си, да продължаваме да крачим напред…

Добавяме и още две заглавия в нашата Хит колекция…

Първото е на Колийн Хувър, която се е подписала под „Девети ноември“ − идеално романтична и идеално мечтателна едновременно книга…

И за да си е всичко по местата, търкулваме и една „Малка каменна топка“ – подава ни я Никола Крумов. Третата му книга (след „Дневник от панелните блокове“ и „Междупанелни войни“) наглед е изоставила панелната тематика, но както обикновено, по страниците й се крие какво ли не.

Петте ни хит книги са за най-различни читатели

Мислехме си, че може да предложим „Късното шоу“ на разсъдливите, „Пътеписи за душата на България“ – на родолюбивите, „Ние срещу всички“ пък на безпогрешните, а „Девети ноември“ на сантименталните… И остана „Малка каменна топка“, която май ще приляга най-вече на усмихнатите :)

Това са актуалните заглавия в момента, но нека очите са ви отворени на четири, когато влезете в книжарница! Защото хубавата книга може да е навсякъде… по рафтовете :)

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Must-See-Maastricht8-e1564138398897

Книжарница се крие в една от църквите на Маастрихт

Храмът крие днес необикновена енергия Навремето тук имало доминикански орден, но духът е запазен и …