Начало / България / За любовта и щастието или 500 начина да покажеш на някого, че го обичаш

За любовта и щастието или 500 начина да покажеш на някого, че го обичаш

shtastieto_e_500_nachina_da_ti_kaja_che_te_obicham_coverНова порция щастие от авторите на световния бестселър „Щастието е…”! Броени дни преди празника на любовта на български излиза следващата книга от поредицата на Лайза Суърлинг и Ралф Лейзър: „Щастието е… 500 начина да ти покажа, че те обичам” (изд. „Сиела”).
Може би не знаете кои са Лайза Суърлинг и Ралф Лейзър, но със сигурност сте запознати с това, което правят – превърналата се първоначално в мания онлайн, а впоследствие и в бестселърова книжна поредица, завладяла милиони по целия свят, „Щастието е…”.
След като първата книга от поредицата – „Щастието е… 500 неща, които ни правят щастливи”, излезе на български език през 2016 г. и бе посрещната положително и у нас, в навечерието на празника на любовта 14 февруари ще имаме възможността да зарадваме себе си и тези, които обичаме с друго, тематично издание от поредицата: „Щастието е… 500 начина да ти покажа, че те обичам”.
Книгата съдържа редица забавно илюстрирани примери в какво се състои любовта – от това да имаш пълно доверие на човека до теб, през това да го завиеш, докато спи, до момента, в който се изправяте заедно срещу света. А и още 497 други примера…
Очарователните илюстрации ни карат да се усмихваме и ни напомнят, че има стотици начини да покажем на някого, че го обичаме! А междувременно и да ценим мига и да се радваме на всички удивителни, кратки моменти, които, взети заедно, са истинската любов.
Подобно на първата книга, и тази е цветна, съдържа повече от 500 забавни илюстрации в типичния за поредицата стил, а форматът ù е нестандартен, напомнящ този на картичка.
shtastieto_e_II_illustrations
„Да обичаш нещо, означава да искаш то да живее.”
Конфуций

Прочетете още

IMG-20230621-WA0022 (1)

Светослав Дончев: Човекът не живее пълноценно без съблазън

Чувствена приказка, пълна с емоциите на много герои Това е романът на Светослав Дончев „И …