Начало / Свят / Роман ще представи какъв би бил животът на Хилари Клинтън без Бил Клинтън

Роман ще представи какъв би бил животът на Хилари Клинтън без Бил Клинтън

Романът, който все още няма официално заглавие, ще разкаже историята на Хилари Родъм и живота ù след като отказва предложението за брак на Бил Клинтън веднъж и завинаги.
Писателката Къртис Ситенфелд е подписала договор да напише книга за Хилари Родъм, която ще представя как би протекъл животът на  бившия секретар на САЩ, ако не се беше омъжила за Бил Клинтън.
2500Според издателството “Random House” историята във все още неозаглавения роман “ще се разказва от гледна точка на Хилари Родъм, в който тя отказва предложението за брак на Бил Клинтън и окончантелно го облъсква и това как се развива животът ù след това.
Говорител на издателството обяви, че книгата се очаква да бъде издадена през 2019 г. Тя ще бъде първата част от споразумение за три романа.
Новините за новия роман на Ситенфелд излизат след като беше обявено, че Бил Клинтън пише политически трилър заедно с Джеймс Патерсън. Романът ще се казва  “The President Is Missing” (“Президентът е изчезнал”)  и се очаква да бъде издаден през 2018 г.
В същото време и Хилари Клинтън пише своя собствена колекция от есета, които ще описват живота ù и президентските избори. Книгата също така  ще включва фрази, които са ù помогнали да превъзмогне битки с политически съперници като Доналд Тръмп, медиите и скандалния живот на съпруга ù. Очаква се да бъде издадена през септември 2017 г.

Източник: theguardian.com

мс

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

32de10d7d407d4000058454ada6c1f09

Guns N’Roses и Джеймс Патерсън издават детска книга

Групата Guns N’Roses обяви издаването на детска книжка с картинки Тя е кръстена на рок …