Начало / Свят / Бил Клинтън помогнал на малка книжарница в Ню Йорк

Бил Клинтън помогнал на малка книжарница в Ню Йорк

Бившият президент на САЩ Бил Клинтън помогнал за вдигането на продажбите на малката книжарница в Ню Йорк „Вилидж”, съобщи „USA Today”. В събота той посетил книжарницата заедно със своята съпруга  Хилъри. Посещението им привлякло малка тълпа в магазина.

Политикът прекарал около 45 минути във „Вилидж” като купил 7 книги. Също така разговарял с клиенти и хора от персонала, както и подписал 6 продадени копия на последната му книга – „Обратно на работа”. До края на деня били купени 500 копия от творбата на Клинтън. Такъв дневен оборот бил рекорд за малката книжарница откакто  била създадена.

Рой Солъмън и Ивон вон Корт, съпруг и съпруга, които притежават „Вилидж”, били радостни от случилото се и изразили надежда, че Бил Клинтън ще ги посещава по-често. Книжарница „Вилидж”, подобно на другите независими, се бори за своето съществуване с гигантите в сферата „Амазон”, „Барнс и Ноубъл” и др.

Свързани заглавия
Бил Клинтън написа нова книга
Барак Обама подкрепи малките книжарници

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

manga-one-piece_43

Най-дългата книга на света се разпродаде за броени дни

Лимитираното издание намери купувачи въпреки обема си Комиксът One Piece наброява общо 21 450 стр. По …

Един коментар

  1. Дано и нашите управници видят къде ходят бившите и сегашните им американски покровители,белким се сбъркат да влязат в един Хиликон и посегнат към лавиците с полицейска и пожарникарска тематика. Ама и да не вземат повече от една книга, иначе ще хванат главоболие.