Начало / Свят / Новите приключения на Дръндьото – в книжарниците по света на 7 ноември

Новите приключения на Дръндьото – в книжарниците по света на 7 ноември

636262316505709005-XXX-KINNEY-DIARY-BOOKS-27287 ноември ще е денят на щастието за най-запалените фенове на Дръндьото в света. В този есенен ден на световния книжен пазар ще се появи 12-тата книжка от поредицата за малкия палавник на Джеф Кини. По традиция Кини винаги избира за издаване на новите си книги месец ноември.

Все още не е ясно с какво заглавие ще е книгата. Засега от издателство „Амулет“ се колебаят между „ Diary of a Wimpy Kid: Come Fly Away?“ и „Diary of a Wimpy Kid: We Should Have Stayed Home?“. В новия роман семейството на Грег Хефли се отправя да празнува Коледа на курорт, но празникът им се превръща в Коледата невъзможна.

„Пътувах доста напоследък и разбрах, че има много комедиен потенциал в пътуването със самолет.  А когато става дума за семейство, като това на Грег, вероятността да се случи нещо много смешно се увеличава значително“, разказва авторът Джеф Кини.

Тазгодишната книга ще е юбилейна 10-та за Грег Хефли. И всяка от тях неизменно се изкачва до върха на класациите на „USA TODAY“ и „Ню Йорк Таймс“.

На 19 май в кината ще се появи филмовата адаптация на „Wimpy Kid: The Long Haul“.

Прочетете още

John_Green_speaking_at_VidCon_in_2012

269 писатели на детски и тийн книги се обединиха срещу закон в САЩ

269 писатели и илюстратори на детски и тийн книги се обединиха срещу закон в САЩ, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *