Начало / Свят / Алек Болдуин ще озвучи сатирична аудиокнига за Тръмп

Алек Болдуин ще озвучи сатирична аудиокнига за Тръмп

 

boldwinСлед като изигра наскоро избрания президент на САЩ в едно от най-гледаните американски телевизионни предавания „Saturday Night Live“, актьорът Алек Болдуин издига впечатленията си от Доналд Тръмп на още по-високо ниво, влизайки в съавторство в книга за държавника.

Според „Ню Йорк Таймс“, Болдуин ще работи заедно с писателя Кърт Андерсън върху текста „You Can’t Spell America Without Me: The Really Tremendous Inside Story of My Fantastic First Year as President Donald J Trump“ (прев. ред. – „Не можеш да произнесеш „Америка“ без мен: Огромната истинска история на фантастичната първа година на президента Доналд Тръмп“). Книгата ще бъде публикувана от „Penguin Press“ през ноември, а аудиоверсията й ще бъде озвучена от Болдуин в ролята на Тръмп. Андерсен пък е сред редакторите на сп. „Spy“, което през 80-те години често осмиваше настоящия американски президент. „Не мислех, че хобито ми ще се реализира по този жесток начин“, споделя Андерсен и още: „Мисля, че ще канализираме и допълним реалния образ на Тръмп. Писането на скеч е много по-различно от писането на книга“.

„Честно е да се отбележи, че Кърт ще свърши по-голямата част от писането“, допълва Болдуин: „С него имаме споразумение – той не слага перука, аз не отварям файл в word“. Актьорът, обаче, не е непознат и на литературната сцена. През 2008 г. от печат излезе книгата му за бащинството и развода „A Promise to Ourselves: A Journey Through Fatherhood and Divorce“, а през миналата година – мемоарите му, озаглавени „Nevertheless“.

След предаването с Болдуин като Тръмп „Saturday Night Live“ преживя рекорден ръст на рейтинга и очакван гняв от страна на президента. По повод представянето му в телевизионното шоу Тръмп написа в Twitter, че представянето на Болдуин нямало как да е по-слабо.

Прочетете още

donald-trump

Доналд Тръмп погна племенницата си за приходи от книга

Бившият президент заведе жалба срещу нея и „Ню Йорк Таймс” „Твърде много, никога достатъчно” излезе …