Начало / Любопитно / Немска фирма пусна фотьойл за книгомани

Немска фирма пусна фотьойл за книгомани

211577

Прилича на библиотеката на дядо

Марката Butlers е известна с любовта си към ретро дизайна и меките, заоблени линии. Всичките й колекции залагат повече на класиката, отколкото на модерното в обзавеждането. Личи си и по специалния фотьойл за запалени читатели, който може да се открие в новата колекция на немската фирма. Мек и удобен, той наподобява класическата библиотека в кабинета на дядо. По дамаската му са изрисувани ръчно подвързани томове, изглеждащи като истински бижута. Мекотата пък сякаш предразполага да се отпуснете и вие в него с книга в ръка. За да е пълен комплектът, немската фирма предлага на клиентите си и възглавнички, изглеждащи по същия начин.

В такъв фотьойл релаксирате и ви хрумват нови идеи

„Създаден е за специални моменти – обясняват производителите идеята си, – ако обичате да четете, слушайки музика, ще го оцените. Пък и в такъв фотьойл и на вас могат да ви хрумнат оригинални идеи – побързайте да ги запишете…”

Интересното е, че първите поръчки за новия продукт дошли от… библиотеки и книжарници. С него те поискали да обзаведат специалните си кътове за четене. Защото да разтвориш книга винаги е било символ на вътрешен баланс и спокойствие. Фотьойлът на Butlers го подчертава.

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

01

Домашната библиотека издава вкуса ни

Подредбата подсказва какви книги четем Точно предпочитаните от нас стилове оказват влияние дали лавиците са …