Начало / Любопитно / Немска фирма пусна фотьойл за книгомани

Немска фирма пусна фотьойл за книгомани

211577

Прилича на библиотеката на дядо

Марката Butlers е известна с любовта си към ретро дизайна и меките, заоблени линии. Всичките й колекции залагат повече на класиката, отколкото на модерното в обзавеждането. Личи си и по специалния фотьойл за запалени читатели, който може да се открие в новата колекция на немската фирма. Мек и удобен, той наподобява класическата библиотека в кабинета на дядо. По дамаската му са изрисувани ръчно подвързани томове, изглеждащи като истински бижута. Мекотата пък сякаш предразполага да се отпуснете и вие в него с книга в ръка. За да е пълен комплектът, немската фирма предлага на клиентите си и възглавнички, изглеждащи по същия начин.

В такъв фотьойл релаксирате и ви хрумват нови идеи

„Създаден е за специални моменти – обясняват производителите идеята си, – ако обичате да четете, слушайки музика, ще го оцените. Пък и в такъв фотьойл и на вас могат да ви хрумнат оригинални идеи – побързайте да ги запишете…”

Интересното е, че първите поръчки за новия продукт дошли от… библиотеки и книжарници. С него те поискали да обзаведат специалните си кътове за четене. Защото да разтвориш книга винаги е било символ на вътрешен баланс и спокойствие. Фотьойлът на Butlers го подчертава.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

298119942_1609998352748294_6292345064068984082_n

Българско читалище на открито организират в Германия

Инициативата ще се проведе на 14 август 2022 г. Организатор е Българско културно сдружение „Малката …