Начало / Свят / Биографията на Джейми Варди – фаворит за бестселър по Коледа

Биографията на Джейми Варди – фаворит за бестселър по Коледа

lewj201261006c-004_cБиографията на футболиста на националния отбор по футбол на Англия Джейми Варди е сред фаворитите да е бестселър по продажби във Великобритания по Коледа, предвижда британската преса. „From Nowhere: My Story“ на играча на шампиона във Висшата лига с „Лестър“ вече се радва на голям интерес на Острова, след като бе представена официално преди дни.

„За цялата си кариера Джейми Варди е показвал, че се справя добре и печели, дори, когато не е фаворит“, казва Джо Крили от „Уилям Хил“.

В класациите за най-продавана книга се очаква да влезе още и очакваната до дни нова готварска книга на Джейми Оливър. Очаква се много и от новия роман на Дан Браун, поредното издание на Книгата на Гинес и др. Сред очакваните хитове е и автобиографията на музиканта Фил Колинс „Not Dead Yet and Betrayal“

Варди не е единственият футболист от английския национален отбор, който се проявява и като писател. Наскоро бившият му вече селекционер на националния отбор на Англия Сам Алърдайс обяви, че ще пише за провала си начело на отбора на европейското първенство във Франция. У нас пък в началото на следващата седмица у нас пък ще излезе биографията на мениджъра на „Арсенал“ Арсен Венгер.