Начало / Свят / Нова книга от Дан Браун се задава през 2017 г.

Нова книга от Дан Браун се задава през 2017 г.

tumblr_oe7zie9prw1rwnnw6o1_500След дълго чакане Дан Браун е готов с нов роман. „Origin“ ще излезе през 2017 г., обявиха от издателство „Doubleday“. Официалната премиера на книгата ще е на 26 септември.

Традиционно на пазара първо ще се появи изданието с твърди корици. От „Penguin Random House Audio“ пък ще я пуснат в електронен и аудио вариант. Очаква се заедно с изданието на английски да се появи такова и на испански.

Главен герой в „Origin“ отново ще е обикнатият от всички от „Шестото клеймо“, „Шифърът на Леонардо“, „Изгубеният символ“ и „Ад“ професор Робърт Лангдън. В новата книга той се забърква в нова порция опасни приключения и стига до разтърсващи отговори на загадки, тормозещи човечеството, обещават от издателството. В романа са включени и характерните за Браун елементи на семиотика, наука, символика, религия, история, архитектура и изкуство.

До момента над 200 милиона копия от романите на Дан Браун са продадени в цял свят. Очаква се „Ад“ отново да се върне в класациите за най-продавани книги благодарение на предстоящия филм по книгата, отново с Том Ханкс в главната роля. Премиерата на лентата е на 13 октомври.

Прочетете още

222881_b

„Невидимият огън” е трилър от поредния Дан Браун

Хавиер Сиера пише точно като славния си колега Книгата наистина впечатлява – спечелила е например …