Начало / Свят / Лена Дънам ще издаде сборник с разкази

Лена Дънам ще издаде сборник с разкази

Styling: Deborah Afshani; Hair: Rheanne White; Makeup: Matin; Prop Stying: Shawn Patrick Anderson. Manicure: Deborah Lippmann; Nail Color: Shoshanna by Deborah Lippman. --- Image by © Ruven Afanador/Corbis OutlineЛена Дънам вече е провъзгласена за „Новата кралица на комедията“. След излизането на дебютната й книга „Не съм от онези момичета“, критиката зад океана започна все по-често да я сравнява с Уди Алън.

Успехът на автобиографията й донесе ново самочувствие на актрисата и тя се насочи към художествената литература. Дънам обяви, че е готова с първия си сборник разкази. Томчето ще е в книжарниците догодина. Един от разказите “The Mechanic” вече бе представен пред публика и получи доста добри отзиви.

Трагикомичният стил на Лена Дънам, с който описва личните си истории, е не просто оригинален, а често надминава всякакви граници на приличието. Тя говори за своите проблеми, странности и сексуални преживявания толкова открито, че човек, без да иска, си казва: „Чакай малко, това нормално ли е?“

„Не съм от онези момичета“ е горчиво-сладък коктейл от преживявания и спомени, разказани с крайна откровеност и изненадваща на моменти сантименталност. Някои от тях са смешни, други тъжни – точно както самият живот. Какви ли ще са разказите й?