Начало / България / Как да учим децата да учат – за да успяват

Как да учим децата да учат – за да успяват

3580212_bИзлезе книгата на Сид Джейкъбсън „Как да учим децата да учат – за да успяват“ (изд. „Дилок“).

Сид Джейкъбсън има докторат по клинична психология и е експерт в областта на невролингвистичното програмиране повече от 35 години. Експерт е по приложение на НЛП в образованието и обучението и е автор на първата книга на тази тема, както и на четири други книги. Обучава и консултира професионалисти, учители и родители по целия свят.

От 70-те години на ХХ век педагози, психолози и политици непрекъснато подчертават необходимостта да се помага на децата наистина да се научат как да учат. Тази преломна книга е първата по рода си, която прави точно това. Ориентирана към родителите, които искат да насочат децата си в правилната посока, тя всъщност е наръчник, който стъпка по стъпка ще им помогне да научат децата си как да учат.
Пълна е с обяснения, упражнения, насоки, списъци за проверка и напътствия, за да ви помага на всяка стъпка от процеса. Децата ви няма да научат тези неща в училище, защото училищата не са в състояние да ги осигурят. Това е вашият шанс да компенсирате нещо, което липсва в класната стая. Няма да намерите нищо подобно никъде другаде.

Прочетете още

young-girl-1149701_1920

“Червените мишки” и философската мъдрост на съвременната българска приказка

Текст: Цветомир Цанков,  книжарница „Хеликон“ – Габрово Една млада дама, плуваща в дълбоките води на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *